בלוג הררמס

קיש סלמון מעושן וברוקולי

מצרכים:

חומרים לקלתית הבצק:

1.5 כוסות קמח רגיל
100 גר חמאת "תנובה" חתוכה לקוביות
1/4 כפית מלח
2 כפות מים קרים
1 ביצה

חומרים למלית:

150 גר סלמון מעושן חתוך לרצועות דקות
1 גביע גבינה לבנה 9%
2 מיכלי שמנת מתוקה 32%
1 כוס ברוקולי
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
3 ביצים טרופות
חצי כוס קמח
חצי כפית אבקת אפייה
1/2 כוס פתיתי גבינת
תבנית פאי בגודל 26 משומנת

אופן הכנה:

1. הכנת הבצק- שמים במעבד מזון את כל החומרים ומעבדים לבצק אחיד, מקררים חצי שעה.
2. מחממים תנור ל 180 מעלות, מרפדים את התבנית בבצק כך שיכסה את הדפנות והתחתית, משאירים במקרר עד שהמלית מוכנה.
3. מוסיפים גבינה, שמנת, מלח ופלפל ובוחשים. מוסיפים את הביצים ובוחשים שוב. מוסיפים קמח, אבקת אפייה, מערבבים ולבסוף מוסיפים את הסלמון.
יוצקים את המלית על הבצק, מפזרים מעל פרחי ברוקולי מעל ופתיתי גבינת ואופים כ 30 דקות עד שהמלית מתייצבת.

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *