בלוג הררמס

קציצות סלמון

המצרכים (6 מנות):

1 קילו פילה סלמון
צרור עירית, קצוץ
קליפה מגוררת מלימון אחד
1/2 לימון סחוט
כף רכז רימונים
כפית דבש
2-3 כפות פירורי לחם
מלח
פלפל שחור
מעט שמן לטיגון

לרוטב:
2 כפות דבש
3 כפות רכז רימונים

אופן ההכנה:

1. קוצצים את הדג בעזרת סכין ומעבירים לקערה.

2. מוסיפים את העירית, גרידת הלימון והמיץ, רכז הרימונים, הדבש, פירורי הלחם, המלח והפלפל. מערבבים בנפרד את חומרי הרוטב.

3. יוצרים קציצות ומטגנים כדקה מכל צד. מגישים עם לימון וכפית מהרוטב.

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *